5 oktober 2011 Skriv om att strukturera.

Jo först lägger jag allt i den högen, som skall i ordningsställas på raderna två, i delar.  Allt i samma så att säga, men delat på två.  Den stora högen fördelar jag i två olika, en för reklam, en för viktigheternas viktigheter.  Skulle kunna skriva viktighetshögen. Jag gör det, två högar, så va det ja.  Men vänta nu, är detta viktigt eller oviktigt? Sånt vet ju inte jag.  Viktighetshögen, vad ska den andra heta? Tänk det är som att döpa dockorna man får i julklapp. Mina hette oftast Cecilia  det var det vackraste namnet. Ja just det, högarna bor ju i tvättkorgen ibland. Men där kan ju inte viktighetspapper få plats.

Två högar nej jag får börja om jag gör tre högar. En reklam, en vet inte om det är viktigt, och en viktighetshög.  Reklam, vet inte och viktighet. Jo det går bra nu, det är flyt. Reklam, viktighet och oviktigheter. Nej nu blir det fel, jag börjar om. En reklam, en reklam som kan vara trevlig att titta igenom, en vet inte om det är viktigt och den sista som är viktighets högen. Tvätten ja just det måste hänga tvätten.

Nej håller mig till pappershögarna så det blir klart, hur va det nu? Nej, jag börjar om. En reklam, en titta på reklam, en vet inte om det är viktigt och viktighetshögen.  Nu får jag nog till flytet, men vänta nu  här är ju papper som inte är mina en hög till blir det. En reklam, en att tittapåreklam, inte mina högen, en vet inte om det är viktigthögen och den sista viktighetshögen. Men Oj, var ska jag lägga den sista högen den får inte plats.  Jag samlar ihop allt och läggar allt på golvet.

Men hum, där ligger ju en hög till, ja just det, det var den som jag skulle strukturerat upp förra månaden. Får ta den nu med. Då börjar jag, en reklam, en rolig att titta på reklam, en inte minapappershög, en förra månaden, en vet inte viktigt, och viktighetshögen.  Men hum här fanns ju reklam från förra månaden. Börjar om en ………………. Nej råtta! Struntar i går och fikar istället tar papperna sedan måste ha kaffe. Men just det ja, tvätten va det ja. Nej papperna först men jag skulle ju fika ju. Ja just det, hur blir det nu?

Publicerat av

malix.se.malix

På min andra blogg malix.se går att få info om mig